Categories: Giysi

Crop Top

Crop Top

Crop giysi nedir?

Crop bir çeşit üst giyim türü olup, uzun üst giysilerin aksine göbeğin açıkta kaldığı tişört modellerdir. Hepsi tamamen göbek üstü olmasa da bel ve göbek bölümü açıkta kalır.

Crop top nedir?

Crop Top, diyafram üstü gömlek ve bluzu ifade eder. Bel, göbek ve karın bölgesinin açık olduğu Crop Top modası, 1900’lü senelerin başında moda dünyasına girmiştir. Eski bluz, gömlek ve tişörtle ile de birlikte kullanılabilen Crop Top, göbeğin belirli bir bölümün açıkta bırakılmasına olanak sağlar.

Sokak giyim tarzının önemli modellerinden olan Crop Top’lar, son dönemlerde kombinlerde de moda olmaktadır. Yüksek bel giysilerle giyilebilen bu modeller, son zamanların moda trendleri arasında yer bulmaktadır.

Oversize crop ne demek?

Moda alanında oldukça sık kullanılan oversize terimi, kelime olarak büyük beden model anlamına gelir. Oversize crop Model salaş, rahat ve normal bedenden birkaç beden büyük ve dökümlü modellerdir.

Crop elbiseler nasıl kullanılır?

Crop elbiseler, kadın üst kıyafetinde kullanılan göbek kısmını açıkta bırakan kısa tişört ve bluzlar için de kullanılmaktadır. Göbeği açık olan tişört, bluz, gömlek gibi kıyafetlere de crop top giysi denilmektedir.

Beliniz çok ince ve güzel, fit bir vücudunuz varsa, fazla göbeğiniz yoksa göğüs altında biten bir crop tişört seçebilirsiniz. Aksi durumda göbeğinizi biraz daha kapatacak bir crop top seçmek gereklidir.

Tavsiye: Eğer bacak boyu, üst kısıma oranla daha uzunsa yüksek bel kot giyerken ve kısa üstler giyerken dikkatli olmalısınız. Çünkü üst bedeninizi daha da kısaltarak minyon bir görünüme yol açabilir.

Crop beden nasıl olur?

Bel kısmı açık olan tişörtlere crop beden denilmektedir. Croplar göğüs hizasına varana kadar açık olabilmektedir. Ebatları göbekten göğüs hizasına kadar çeşitlilik arzeder.

Diğer giysilerle nasıl kombin edilir?

Son zamanların moda trendlerinde croplar yüksek belli alt kıyafetlerle, yani kotlar veya tulumlarla veyahut etekler ile kombinlenirler.

Crop Top altına ne giyilir?

Crop top’un altına genel olarak yüksek belli etek, pantolon veya şort giyilebilir. Bu biçimde, giysinin üst kısmı daha kısa olduğu için, alt kısmın yüksek bel olması, denge ve uyum sağlamak açısından daha tercih edilen bir seçenektir. Ancak moda tercihlerine bağlı olarak crop top’un altına farklı tarzlarda alt giysiler de kombinlenebilir.

Crop top fiyatları ne kadardır?

Crop fiyatları marka ve modele göre değiştiği gibi kullanılan kumaş türü ve üretici firmaya göre değişir. Crop modelli giyim eşyaları almak isterseniz aşağıdaki linklerden uyfun fiyatlı crop satın alabilirsiniz.

Allyz Online: https://www.allyz.com.tr/crop/

Loading...

 

 

Crop Top fiyatları, Crop Top modelleri ve özellikleri uygun fiyatlarla PttAVM.com’da! Ürünleri hemen incele!
Crop Top - PttAVM.com -


Crop Top ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!
Crop Top Modelleri, Fiyatları - Trendyol - Trendyol.com

Crop Top fiyatları, Crop Top modelleri ve özellikleri en uygun fiyat fırsatlarıyla Hepsiburada'da!
Crop Top - Hepsiburada -


fiyat ve modelleri Teknosa'da! en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!
Crop Top Fiyatları ve Modelleri -

Crop Top n11.com'da. Crop Top modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!
Crop Top - n11.com -




Bugün: 08-May-2024 06:46:00
Ulusalarası saat: 08-05-24 03:46:00
Fiyat tarihi ve Günü : 27 Haziran 2023Salı
admin

Share
Published by
admin
Tags: CropT-Shirt

Recent Posts

WooCommerce Eklenti

Woocommerce Eklenti Fiyatları WOO olarak bilinen ve Wordpress blog yazılımının e-ticaret yeteneklerine sahip olan eklentisine…

2 ay ago

2024 Ramazan Pide

Ramazan Pide Fiyatları 2024 Fırınlarda 250 gram ramazan pidesi fiyatları İstanbul, Ankara ve Antalya'da 15…

2 ay ago

Toptan Giyim

Toptan Giyim Fiyatları ; İngilizce'de "Wholesale clothing" veya "Clothing wholesale" olarak Türkçe'ye çevirilebilen "Toptan giyim"…

4 ay ago

Trendyol Milla

Türkiyenin popüşer online alışveriş pazar yerlerinden Trendyol'un kendi markası olan TrendyolMilla ürünleri artık Trendyol'da satılmayacak.Hatta…

5 ay ago

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro ve Max Apple iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro max modelleri…

8 ay ago

Kadın çanta

Kadın çantaları çok geniş bir fiyat yelpazesine dağılmıştır. Bu sebeple bu net  fiyatlandırma çok zor…

9 ay ago