Erkek veya kadın sabahlık takımı fiyatları :

Sabahlıklar fiyat olarak diğer elbise türlerine göre çok da ucuz olmayan giysilerdir. Oysa rahat bir sabahlık, genellikle ev içerisinde giyilen, gece yatarken veya sabah uyandığında üzerinize giyebileceğiniz bir giysi türüdür. Yataktaki sıcaklık ile dışarıdaki sıcaklığı dengeler, sabahlığın ana işlevi, ev içerisinde rahatlık ve sıcaklık sağlamaktır.

Sabahlık seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Kumaş seçimi, mevsime ve kişisel tercihe göre değişebilir. Pamuk, keten veya ipek gibi nefes alan kumaşlar, rahat bir uyku sağlayacaktır. Tasarım seçimi ise kişisel tarza ve kullanım amacına bağlı olarak değişebilir. Sabahlık seçerken beden ölçüsüne dikkat etmek önemlidir. Sabahlık, sıkı veya bol olmamalı, sıcak tutması için vücudu sarmalı ancak hareket özgürlüğü de sağlamalıdır.

Beden ölçüsüne uygun seçim yapılmadığında sabahlık, uyku esnasında ve sonrasında rahatsızlık verebilir. Sabahlıklar, genellikle iç çamaşırı ile birlikte giyilir. Uygun bir iç çamaşırı seçmek, daha rahat bir uyku sağlayacaktır. Bazı sabahlıklar, pijama altı veya taytlarınız ile de kombinlenebilir. Sabahlığın ömrünü uzatmak için uygun bakım önemlidir. Etiketlerde belirtilen talimatlar doğrultusunda yıkamak, kurutmak veya ütülemek gereklidir.

Pamuklu sabahlıklar, teri emer ve cildinize rahat dokunuş sağlar. Bedeninize uygun bir sabahlık seçerek hareket özgürlüğünüzü koruyabilirsiniz. Size hareket esnekliği sağlaması gerekir. Mevsim şartlarına göre sabahlık seçimi yapmak gerekir. Kış aylarında kalın ve sıcak tutan polar sabahlıklar tercih edebilirsiniz. Polar sabahlık modelleri yüksek ısı tutma özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra hafif bir kullanım sunar. Yaz aylarında ince ve serinleten sabahlıklar daha uygun olacaktır. Sabahlık seçerken kişisel tarzınıza da uygun olanı seçmek size ayrı bir konfor hissi sağlayacaktır. Hem rahat hem de tarzınızı yansıtan bir sabahlık seçerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kadın Sabahlık fiyatları ne kadar?

Kadın sabahlık fiyatları üretimde kullanılan malzeme, tasarım ve kalite gibi farklı faktöre bağlı olarak değişebilir. Genellikle daha lüks ve kaliteli malzemelerden yapılmış sabahlıklar daha yüksek fiyatlı olabilir. Örneğin saten veya saf pamuklu kumaştan üretilenlerin fiyatları, standartlara göre daha yüksektir. Konfor yükseldikçe fiyat da yükselecektir ancak iyi ve rahat bir uyku için kaliteli bir sabahlık tercihi aynı zamanda mükemmel bir yatırım demektir. Ayrıca, dantel, işleme gibi özel bir tasarıma sahip olan sabahlıklar da fiyatları yükseltebilir. Ayrıca, indirimler ve kampanyalar gibi fırsatlar da fiyatlar üzerinde etkili olabilir. Uygun fiyatlı sabahlıklar için eski sezon ürünlere bakılabilir.

Hemen aşağıdaki siteden hem çok güzel modellere ve hem de uygun fiyatlı ürünlere bakabilirsiniz:

Allyz online: https://www.allyz.com.tr/sabahlik-gecelik/

Loading...
Sabahlık fiyatları, Sabahlık modelleri ve özellikleri uygun fiyatlarla PttAVM.com’da! Ürünleri hemen incele!
Sabahlık - PttAVM.com -


Sabahlık ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!
Sabahlık Modelleri, Fiyatları - Trendyol - Trendyol.com

Sabahlık fiyatları, Sabahlık modelleri ve özellikleri en uygun fiyat fırsatlarıyla Hepsiburada'da!
Sabahlık - Hepsiburada -

Sabahlık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sabahlık Fiyatları | En Ucuzu Akakçe - akakce.com

fiyat ve modelleri Teknosa'da! en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!
Sabahlık Fiyatları ve Modelleri -

Sabahlık n11.com'da. Sabahlık modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!
Sabahlık - n11.com -


Sabahlık
Sabahlıkiçin arama sonucu - Koctas.com.tr


Bugün: 09-May-2024 22:20:51
Ulusalarası saat: 09-05-24 19:20:51
Fiyat tarihi ve Günü : 20 Haziran 2023Salı
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

WooCommerce Eklenti

Woocommerce Eklenti Fiyatları WOO olarak bilinen ve Wordpress blog yazılımının e-ticaret yeteneklerine sahip olan eklentisine…

2 ay ago

2024 Ramazan Pide

Ramazan Pide Fiyatları 2024 Fırınlarda 250 gram ramazan pidesi fiyatları İstanbul, Ankara ve Antalya'da 15…

2 ay ago

Toptan Giyim

Toptan Giyim Fiyatları ; İngilizce'de "Wholesale clothing" veya "Clothing wholesale" olarak Türkçe'ye çevirilebilen "Toptan giyim"…

4 ay ago

Trendyol Milla

Türkiyenin popüşer online alışveriş pazar yerlerinden Trendyol'un kendi markası olan TrendyolMilla ürünleri artık Trendyol'da satılmayacak.Hatta…

5 ay ago

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro ve Max Apple iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro max modelleri…

8 ay ago

Kadın çanta

Kadın çantaları çok geniş bir fiyat yelpazesine dağılmıştır. Bu sebeple bu net  fiyatlandırma çok zor…

9 ay ago