Robot süpürge fiyatları :

Akıllı elektrikli süpürge diğer adıyla robot süpürgeler zeki cihazlar olup, herhangi bir insan yardımına gerek duymaksızın işyeri veya evi otomatik olarak temizlemek için lazer teknolojisi, kameralar, sensörler ve çoğunda Wi-Fi teknolojisinden faydalanan robotik makinelerdir.

Birçok robot süpürge şarj istasyonları ile beraber satılır ve bu robotlar kendi kendisini şarj edebilir. Şarjın bitmesine az kaldığını farkeden süpürge işi yarım bile kalsa şarj ünitesine kendiliğinden geri döner. Kendini şarj ettiğinde ise tekrar yuvasından çıkacak ve temizliği bıraktığı yerden devam ettirecektir. Burada önemli olan robot süpürge pilinin ne kadar uzun süre dayandığı ve temizlik modunun seçimidir.

Bazı robot süpürgelerde ise temizliğe başlama zamanı ayarı yapmak mümkün. Bu şekilde siz evde olmadığınız zaman bile göreve başlar. Hatta bazı robot süpürgeler wi-fi ile sizden aldığı komutla istediğiniz alanı (akıllı haritalama özellikli olanlar) veya odayı temizleyebilir.

Özellikle hayvan besleyenler için harika cihazlar olan Robot süpürgeler topladıkları toz, tüy, saç, kıl ve benzeri kalıntıları depolamak için toz torbası yerine, kolayca çıkarılabilen toz depolama haznesine sahiptirler. Bunların bazıları ise alerjen maddelerin havaya yayılmasını engelleyen HEPA filtresi sahibidir.

Bazı modeller sadece süpürge özelliğine sahip iken bazıları paspaslama (moblama) özelliklidir.

Robot süpürgeler değişik yüzeyleri algılama özelliği  ile sert zemin veya halı süpürürken bu durumu algılayayarak kendi performansını ayarlayabilir. Örnek olarak Xiaomi robot süpürge kir algılama sensörü ile daha çok kirli olan alanları daha yüksek performans ile temizleyebilir.

Robot teknolojisi evinizi süpürürken ulaşamadığınız yerlerin daha kolay bir biçimde temizlenmesini de sağlar. Mesela robot süpürge Samsung markası ekstra ince tasarımı ile koltuk altları ve yatak altları gibi ulaşılması güç yerleri kendiliğinden kolayca temizler, acaba toz kaldı mı derdinden kurtarır.

Bataryaları sayesinde kablosuz olduğundan evin her odasını ve her köşesini temizleyebilen şarjlı robot süpürgeler, elektrikli süpürge modellerine göre çok daha kolay kullanımlı olup eneji tasarrufu da yaparlar. Örneğin Düşük enerji tüketimli robot süpürge Philips gibi markalar enerji tasarrufu yapmaya dayardımcı olur.

Robot süpürgenin siz dışarıdayken mekanı süpürmesini istiyorum diyorsanız zamanlama özelliği olan robot süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Robot süpürge Fakir markasının üretmiş olduğu modellerde bulunan zaman ayarı sayesinde robot süpürgeniz zamanlanabilir. Sizin verdiğiniz saatte kendiliğinden evi süpürmeye başlar. Şarjı bitince şarj yuvasına döner. Dolunca göreve kaldığı yerden devam eder.

Robot süpürgeler algılama sensörleri sayesinde eşyalara çarpmadan ortamı süpürebilirler. Ayrıca robot süpürgelerin çok katlı ya da dubleks evlerde kullanımı düşünülerek tasarlanmış özellikleri de vardır. Bu özelliğe sahip robot süpürge Arçelik markasının üretmiş olduğu ürünlerde merdiven algılayıcı sensör de mevcuttur. Bu sensör sayesinde robot süpürge evinizi süpürürken merdivenin başına geldiğinde bu yüksekliği algılar ve yönünü değiştirerek cihazın merdivenden düşmesine engel olur.

Robot Süpürge fiyatları ne kadar?

Robot süpürge fiyatları sahip oldukları teknoloji ile doğru orantılı olarak değişkenlik gösterir. Yüksek teknoloji ile üretilen robot süpürgelerin fiyatları diğer robot süpürgelere oranla daha farklı olur. Örneğin; navigasyon, otomatik şarj özelliği, kir algılama özelliği gibi teknolojilere sahip ürünlerin fiyatlarında farklılık olabilir. Bazı robot süpürgelerin manuel kullanım özellikleri de bulunur. Manuel kullanım özelliğine sahip robot süpürgeler uzaktan kumanda ile de çalıştırılabilir. Ayrıca robot süpürgelerin farklı özel temizlik modları bulunur. Bu özel temizleme modlarının çeşitliliği robot süpürgelerin fiyatlarına da yansır. Bazı robot süpürgeler de sessiz çalışma özelliği bulunur. Bu şekilde farklı özelliklere sahip birçok robot süpürge üretildiğinden fiyatlarda farklılıklar da karşımıza çıkar. Robot süpürge fiyatları belirlenirken süpürgenin motor gücü fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynar. Ayrıca robot süpürgenin şarj edilme süresi ve tek seferlik şarj ile  süpürebilme kapasitesi de robot süpürge fiyatlarını belirleyen unsurlar arasında yer alır.

 

Robot Süpürge Alırken nelere Dikkat Edilmeli?

 

Robot süpürge satın alırken dikkat edilmesi gereken konuların başında robot süpürgenin tek seferlik süpürme kapasitesi yer alır. Özellikle eviniz geniş metrekareli bir ev ise tek seferde daha uzun süreli süpürme kapasitesine sahip olan bir robot süpürge alabilirsiniz. Ayrıca geniş metrekareli evlerde yaşayan kullanıcıların robot süpürgenin toz haznesinin kapasitesine dikkat etmesi gerekir. Robot süpürgelerin bazı modellerinde toz haznesinin yanında su haznesi de bulunur. Bu sayede robot süpürgeniz evinizi hem süpürür hem de paspas yapar. Robot süpürge modellerinde olan İlife robot süpürge hem toz haznesine hem de su haznesine sahiptir. Bu sayede robot süpürge paspas yapabilme özelliğini de içinde barındırır. Eğer robot süpürgeniz evinizi hem süpürsün hem de paspas yapsın istiyorsanız robot süpürge ve ıslak paspas özelliği bulunan süpürgeleri tercih edebilirsiniz.

Bazı yorumlar :

Öncelikle evde çok fazla eşya olmamalı. Sehpa, vazo, saksı gibi  eşyaların olduğu aralara giremeyebilir. Yemek masası sandalyeniz dar ayaklı ise geçemeyebilir. Yerdeki kabloları kaldırmanız gerekebilir, koltuklarınız yüksek ayaklı ise altına girebilir. Yüksek ayaklı bazaların altına girebilir. Püsküllü halıya çıkabilir ama bazen halı püsküllerine takılıbilir.

Filtresini kesinlikle yıkamayın. Aksi takdirde çekim yapmıyor ve uyarı verip durur. Robot süpürgelerin Filtre ömrü maksimum 3 ay civarındadır.

Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret sitesi, milyonlarca ürün PTT güvencesi, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile kolay alışveriş! Cep telefonları, anne bebek, kitap, küçük ev aletleri ve elektronik kategorilerinde en ucuz fiyatlar burada!
Robot Süpürge ile ilgili ürünler -


Robot Süpürge ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!
Robot Süpürge Modelleri, Fiyatları - Trendyol - Trendyol.com



fiyat ve modelleri Teknosa'da! en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!
Robot Süpürge Fiyatları ve Modelleri -

Robot Süpürge n11.com'da. Robot Süpürge modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!
Robot Süpürge - n11.com -


Robot,Süpürge
Robot Süpürgeiçin arama sonucu - Koctas.com.tr


Bugün: 08-May-2024 08:04:57
Ulusalarası saat: 08-05-24 05:04:57
Fiyat tarihi ve Günü : 8 Ekim 2020Perşembe
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

WooCommerce Eklenti

Woocommerce Eklenti Fiyatları WOO olarak bilinen ve Wordpress blog yazılımının e-ticaret yeteneklerine sahip olan eklentisine…

2 ay ago

2024 Ramazan Pide

Ramazan Pide Fiyatları 2024 Fırınlarda 250 gram ramazan pidesi fiyatları İstanbul, Ankara ve Antalya'da 15…

2 ay ago

Toptan Giyim

Toptan Giyim Fiyatları ; İngilizce'de "Wholesale clothing" veya "Clothing wholesale" olarak Türkçe'ye çevirilebilen "Toptan giyim"…

4 ay ago

Trendyol Milla

Türkiyenin popüşer online alışveriş pazar yerlerinden Trendyol'un kendi markası olan TrendyolMilla ürünleri artık Trendyol'da satılmayacak.Hatta…

5 ay ago

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro ve Max Apple iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro max modelleri…

8 ay ago

Kadın çanta

Kadın çantaları çok geniş bir fiyat yelpazesine dağılmıştır. Bu sebeple bu net  fiyatlandırma çok zor…

9 ay ago